Το να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε σωστά μια ιστοσελίδα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ένα online σύστημα κρατήσεων ή μια mobile εφαρμογή δεν είναι από μόνο του αρκετό.

Στην Nodus δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψηφιακή προώθηση του εκάστοτε project έτσι ώστε να προσελκύσουμε στοχευμένα το κοινό που μας ενδιαφέρει.

null

Προώθηση στην Google

Η προώθηση στις μηχανές αναζήτησης και πιο συγκεκριμένα στην Google είναι πλέον αναγκαία για την κατάλληλη προώθηση μιας επιχείρησης. Στην Nodus αναλαμβάνουμε την προώθηση στην Google με δημιουργία στοχευμένης καμπάνιας στο Google Adwords. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε καμπάνια αναλαμβάνουμε:

Την έρευνα για την επιλογή μηνυμάτων και λέξεων-κλειδιών.
Τον ορισμό ημερήσιου κόστους και συνολικού προϋπολογισμού.
Την παροχή στατιστικών CTR.
Την προβολή στο Search Network (βασικές αναζητήσεις) ή στο Display Network (προβολή με banner).
Την εμφάνιση διαφήμισεων της επιχείρησης σε άλλες ιστοσελίδες στην Google σε χρήστες που έχουν προηγουμένως επισκεφθεί την ιστοσελίδα της (Google Remarketing).

null

Διαχείριση & Προώθηση στα Social Media

Τα social media και πιο συγκεκριμένα η χρήση του Facebook αλλά και του Instagram έχουν εδραιωθεί στην καθημερινότητα μας. Η σωστή διαχείριση των social media και η προώθηση των υπηρεσιών ή προϊόντων μέσω αυτών έχει γίνει πλέον μονόδρομος. Στην Nodus αναλαμβάνουμε, εκτός από την δημιουργία λογαριασμού στα social media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube Channel, Google+ Profile), την συνολική τους διαχείριση παρέχοντας:

Τον σχεδίασμό πλάνου για την οργάνωση των δημιουργικών (posts).
Τον προγραμματισμό των δημιουργικών για την δημοσίευση τους σε συγκερκιμένες ώρες και ημέρες.
Την δημιουργία καλαίσθητων μηνυμάτων τα οποία θα προσελκύουν την προσοχή του χρήστη.
Την δημιουργία γραφιστικών αναλόγως την περίπτωση και το είδος προώθησης.
Τις χορηγούμενες διαφημίσεις (επί πληρωμή) με συγκεκριμένους προϋπολογισμούς και κοινά στόχευσης.
Την προβολή διαφημίσεων στον λογαριασμό Facebook ενός χρήστη που προηγουμένως έχει επισκεφθεί την ιστοσελίδα της επιχείρησης (Facebook Retargeting).

null

Βελτιστοποίηση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μίας ιστοσελίδας και την εύρεση της από υποψήφιους επισκέπτες, είναι να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης, δηλαδή στην αναζήτηση σε λέξεις-κλειδιά που πραγματοποιούν οι χρήστες του διαδικτύου. Τι σημασία έχει αν έχουμε δημιουργήσει μια ποιοτική ιστοσελίδα αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά στις μηχανές αναζήτησης. Η βελτίωση της κατάταξης μιας ιστοσελίδας (ranking) απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και ειδική μεθοδολογία.

H Google φροντίζει συνεχώς να αλλάζει τους αλγορίθμους της σχετικά με το πως βαθμολογεί μία ιστοσελίδα, έτσι ώστε να την κατατάξει στα αποτελέσματα αναζήτησης, με αποτέλεσμα οι θέσεις κατάταξης μεταξύ των ιστοσελίδων να αλλάζουν διαρκώς. Οι ενέργειες που γίνονται για την βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης (SEO) ξεκινάνε κατά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και ουσιαστικά δεν τελειώνουν ποτέ.

Στην Nodus, σε κάθε ιστοσελίδα ή e-shop που παραδίδουμε, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ενέργειες βελτίωσης της κατάταξης (Οnsite SEO & Οffsite SEO) και κατόπιν σχεδιασμού και συννενόησης με την επιχείρηση φροντίζουμε να εμφανίζεται σταδιακά στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης στις λέξεις-κλειδιά που έχουμε επιλέξει.

null

E-mail Marketing

Ένας ακόμη τρόπος προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων των επιχειρήσεων είναι η αποστολή μαζικών email (newsletter). Οι προωθητικές ενέργειες που σχεδιάζονται και εκτελούνται μέσω μαζικής αποστολής email είναι πάρα πολύ σημαντικές έτσι ώστε να κρατάμε συνεχώς ενημερωμένους τους υφιστάμενους πελάτες μας για νέες υπηρεσίες ή προϊόντα.

Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δώσουμε στο ότι η αποστολή των συγκεκριμένων email πρέπει να γίνεται σε λίστες που έχει συλλέξει η επιχείρηση έτσι ώστε να μην παραβαίνουμε τους νέους κανονισμούς ιδιωτικότητας και κατοχής προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Μπορούμε να αναλάβουμε:

Την δημιουργία λογαριασμού σε ιστοσελίδες αποστολής μαζικών email (MailChimp κτλ.).
Την σύνδεση λογαριασμού με την ιστοσελίδα ή το e-shop της επιχείρησης (API) για την εγγραφή των επισκεπτών.
Την δημιουργία διαφορετικών λιστών email αναλόγως το κοινό στόχευσης.
Τον σχεδιασμό και κατασκευή προτύπου (template) για την κάθε καμπάνια.
Την δημιουργία καμπάνιας (σύνταξη κειμένων, δημιουργία γραφιστικών κτλ.).
Την συλλογή και παράδοση στατιστικών στοιχείων (email που διαβάστηκαν, κλικ σε links κτλ.).

Θέλετε να αναλάβουμε την προώθηση της επιχείρηση σας στο διαδίκτυο;