Η φιλοξενία ενός ιστοτόπου αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι για την ομαλή λειτουργία του. Εκτός από τις ενέργειες που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια κατασκευής μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την ταχύτητα φόρτωσης (optimize), εξίσου σημαντική είναι και η αξιοπιστία και η ταχύτητα που μας προσφέρει ένα πακέτο φιλοξενίας.

Μπορεί να έχουμε δημιουργήσει την πιο γρήγορη ιστοσελίδα αλλά το πακέτο φιλοξενίας να μην είναι αξιόπιστο με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα μας να αργεί να φορτώσει ή να εμφανίζει σφάλματα και ο επισκέπτης να αποχωρεί.

Στην Nodus χρησιμοποιούμε Server τελευταίας τεχνολογίας για την φιλοξενία ιστοτόπων αποφεύγοντας πακέτα φιλοξενίας όπως τα Shared Hosting ή Re-Seller. Τα πακέτα αυτά μπορεί να είναι πιο οικονομικά αλλά δεν προσφέρουν τις εγγυήσεις σε ταχύτητα, τεχνική υποστήριξη, ομαλή λειτουργία των email και downtime που μας προσφέρουν ανεξάρτητα μηχανήματα Server (όπως οι VPS ή Dedicated).

Οι Server μας χαρακτηρίζονται από την ταύχτητα φόρτωσης, τον διαμοιρασμό των δεδομένων καθώς και το μηδενικό downtime (99,9%).

null

Φιλοξενία ιστοσελίδων & e-shop (Hosting)

Παρέχουμε ευέλικτα πακέτα φιλοξενίας ανάλογα με τις ανάγκες και το μέγεθος (χώρο σε MB ή GB) της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε πλήρως την μεταφορά της ιστοσελίδας σας (migration) από το πακέτο φιλοξενίας που χρησιμοποιείτε στους δικούς μας Server.

null

Κατοχύρωση ονόματος (Domain name)

Aναλαμβάνουμε την κατοχύρωση ονόματος (domain name) καθώς και την ανανέωση αυτού κάθε ένα ή δύο έτη αναλόγως την κατάληξη του (.gr, .com, .net, .eu κτλ.). Επιπλέον, προσφέρουμε την δυνατότητα μεταφοράς του domain name στον δικό μας καταχωρητή ονομάτων, εφόσον ήδη έχετε κατοχυρώσει κάποιο domain name σε άλλον καταχωρητή.

null

Τεχνική Υποστήριξη

Στην Nodus εκτός από την φιλοξενία παρέχουμε την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας ή του e-shop σας, για τυχόν νέες προσθήκες ή αλλαγές καθώς και για την ομαλή και αδιάκοπτη λειτουργία. Δείτε περισσότερα εδώ.

Θέλετε να αναλάβουμε την φιλοξενία της ιστοσελίδας ή του e-shop σας;