Στην Nodus ακολουθούμε μία ενιαία στρατηγική από τον σχεδιασμό, την κατασκευή μέχρι και την παράδοση μίας ιστοστελίδας. Η κατασκευή μίας λειτουργικής και παράλληλα ποιοτικής ιστοσελίδας μπορεί να φαίνεται αλλά δεν είναι απλή υπόθεση.

null

Έρευνα και ανάλυση των αναγκών

Για να κατασκευάσουμε μία λειτουργική ιστοσελίδα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο στάδιο των ενεργειών πριν ξεκινήσουμε την κατασκευή της.

Στην Nodus εστιάζουμε στην έρευνα και ανάλυση του κλάδου δραστηριότητας της κάθε επιχείρησης, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το πλάνο κατασκευής και τις ενέργειες τις οποίες θα ακολουθήσουμε, πριν ξεκινήσουμε τις όποιες εργασίες.

null

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός (εικαστική προσέγγιση) είναι πολύ σημαντικός έτσι ώστε να κερδίσουμε τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή:

Στην επιλογή χρωμάτων και γραφιστικών με σκοπό να συνάδουν στο αντικείμενο και στο προφίλ της επιχείρησης.
Στην μοναδικότητα σχεδιάζοντας την ιστοσελίδα από το μηδέν χωρίς τη χρήση προσχεδιασμένων προτύπων.
Σε σχεδιασμό φιλικό προς τον χρήστη.
Στην εύκολη πλοήγηση στο μενού.
Στην επιλογή ευανάγνωστων γραμματοσειρών.

null

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Όσο σημαντικός είναι ο σχεδιασμός άλλο τόσο σημαντική είναι η διαδικασία κατασκευής μίας ιστοσελίδας. Κάνοντας χρήση των τελευταίων τεχνολογιών και ακολουθώντας τα web standards δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή:

Στην ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους για την βελτιστοποίηση της.
Στην συμβατότητα με όλες τις συσκευές mobile, tablet ή desktop χρησιμοποιώντας responsive τεχνολογίες.
Στην επεξεργασία κειμένων και φωτογραφιών, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (SEO).
Στην φιλοξενία της ιστοσελίδας σε Server τελευταίας τεχνολογίας ο οποίος μπορεί να υποστηρίξει χιλιάδες επισκέπτες ημερησίως χωρίς καθυστερήσεις και downtime.

null

Προγραμματισμός ιστοσελίδων συμβατών με ΑμεΑ

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε να προγραμματίσουμε την ιστοσελίδα σας με προδιαγραφές ΑμεΑ καλύπτοντας τα πρότυπα για την προσβασιμότητα του περιεχομένου του ιστού έκδοσης μέχρι και 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0), σύμφωνα με τη διεθνή κοινοπραξία W3C για τον παγκόσμιο ιστό, γεγονός το οποίο αποτελεί πλέον απαραίτητη και αναγκαία προυπόθεση εφόσον η επιχείρηση σας έχει ενταχθεί σε κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

null

Σχετικά με την ιστοσελίδα

Για να δημιουργήσουμε μία λειτουργική και ποιοτική ιστοσελίδα δεν αρκεί μόνο να δώσουμε έμφαση στον σχεδιασμό και την κατασκευή της. Εξίσου σημαντικό είναι να έχουμε δημιουργήσει ένα μοναδικό λογότυπο το οποίο θα ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης (brand) καθώς και να έχουμε φωτογραφικό υλικό υψηλής ποιότητας. Μετά το πέρας της κατασκευής πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προώθηση της επιχείρησης στα Social Media αλλά και στην Google έτσι ώστε να προσελκύσουμε στοχευμένα τους υποψήφιους πελάτες μας.

Στην Nodus εκτός από τον σχεδιασμό και την κατασκευή μίας ιστοσελίδας αναλαμβάνουμε:

Σχεδιασμός Λογοτύπου & Εταιρικής Ταυτότητας
Επαγγελματική Φωτογράφηση Χώρου & Προϊόντων
Αεροφωτογράφηση με Drone και Video 4K
Φιλοξενία της Ιστοσελίδας
Προώθηση στα Social Media & στην Google

Θέλετε να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας;

Θέλετε να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας;